Добредојдовте на оваа веб-страница!
  • LED подлога за безжично полнење на глувчето
  • Безжичен држач за пенкало
  • Календар за безжично полнење

Двострано фланелно електрично ќебе од графин за зима

Двострано фланелно електрично ќебе од графин за зима

Ова е графенелектрично ќебе, кој користи високотехнолошки графен материјал како елемент за греење.Целото ќебеима вградена фолија за загревање, која се загрева за 3 секунди, а топлината е изедначена, топла и не сува, а кожата се чувствува удобно.

 

електрично ќебе

електрично ќебе

електрично ќебе

 

 

Опис на производот
1. Далечно инфрацрвено, промовирање на услуги за убавина за циркулацијата на крвта, ублажување на болки во зглобовите и балансирање на функциите на телото.
2. 3 термички контролери, ниски 45-50℃ средни 50-55℃ високи 60-65℃

3. Брзо загревање, брзо загревање 3 секунди, Загрејте ги стапалата за повторножив замор.
4. Заштита од прегревање, За да ја заштитите вашата безбедност за време на процесот.
5. Полнење преку USB, полнењето преку USB е компатибилно со повеќето USB адаптери за компјутерски адаптери за напојување на пазарот, и може да се полни и загрева во секое време внатре и надвор.

 електрично ќебе  електрично ќебе

 

 

Луксузен двослоен фланеленелектрично ќебеза врвен комфор, изработен од 100% полиестер велур, нежно се обвиткува за топлина и удобност во студените ноќи.Електричните ќебиња користат безбедна и удобна технологија за греење за брзо и ефикасно загревање за да се обезбеди постојана топлина.Електричното ќебе има совршен систем за заштита од прегревање за да се осигури безбедноста.Електричното ќебе може да се мие и суши, лесно за нега


Време на објавување: Октомври-25-2022 година